KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Narlı 26 Ocak Ortaokulu

Narlı 26 Ocak Ortaokulu

NARLI KİPAŞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen, bilişim teknolojileri konusunda kendini her zaman geliştirmek isteyen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Öğlenci
Başlama: 13:00 Bitiş :17:30
Ulaşım
Kahramanmaraş ve Pazarcık´tan her yarım saatte bir kalkan dolmuşlarla; Gaziantep´ten ise her 15 dakikada hareket eden dolmuşlarla ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Narlı Kipaş Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir...
Kahramanamaraş´a 28, Pazarcık´a 18 km